Everdrive

Vi har alla Everdrive som finns bland annat till Nes & Snes. Vi är även dom ända i Sverige som tar support och garanti på alla våra sålda Everdrive i Sverige.

Vad är en Everdrive?

Det är en ”Flash Cart” som har utvecklats av den ukrainska programmeraren Krikzz. Det liknar på flera sätt en emulator, bara du spelar dina spel på din faktiska konsol istället för på din dator. Everdrive är mycket användarvänlig och kräver ingen större kunskap för att börja använda..

Med denna kasett kan du spela spel som släppts i din region, import spel från andra regioner, homebrew spel, osläppta spel, hackade spel.. Den enda verkliga gränsen med Everdrive är storleken på SD-kort du använder. Om du är ett stort fan av Retrospel,  då är det den perfekta produkten för dig.

Vi har även växt och blivit störst i Sverige på just Everdrives och vi kommer fortsätta att växa på den här fronten och börja leverera snart till hela Europa.

Vi jobbar på att hela tiden att ha ett stabilt lager med snabba leveranstider av alla våra modeller i vårt utbud. Tveka inte att maila eller ringa vid frågor om dessa produkter.

Otroligt smidig produkt att ha hela sin samling på en kassett och slippa öppna alla fina kartongerna i hyllorna. Eller varför inte göra ditt eget spel och testa direkt på kasetten på original hårdvara utan en massa emulatorer?

OBS vi lägger inte in spel på SD kort eller säljer SD kort i vår shop.