was successfully added to your cart.

Nintendo Switch

By 5 mars, 2017Nyheter

Första intrycket av Nintendo Switch

Hämtade ut ett Nintendo Switch i fredags och har spenderat kanske 5-6 timmar med konsolen under helgen. Det känns extremt välbyggd när man har det i sitt bärbara läge, med en bra tyngd och den är till en början väldigt skön att ha i händerna. Man märkte rätt snabbt, redan efter 1-2 timmar, att den blev rätt jobbig att ha i händerna! Skärmen, däremot känns väldigt trevlig, trots den låga upplösningen. Den är i mitt tycke precis i rätt storlek och jag skulle varken vilja ha den större eller mindre.

Nintendo Switch Zelda

Zelda Breath of the wild till Nintendo Swtich

Zelda Breath of the Wild

 

Detta är spelet jag har spenderat mest tid på under den gångna helgen, men jag har ändå precis bara börjat min resa in i det. Den nya världen känns väldigt stor och det finns väldigt mycket att upptäcka och djupdyka ner i. Det känns som om man skulle kunna lägga ner timmar enbart på att utforska skogar, ruiner och små läger i spelet.

Som vanligt med Zelda är det en ganska lång ”tutorial” till att börja med, men denna gång var den faktiskt rätt spännande och rolig i jämförelse med  tex Twilligt Princess.

Grafiken i spelet känns även den helt OK!  Det är ju inte det som är det viktiga när man spelar Nintendo spel.

Nintendo Switch spel

1,2 Switch till Nintendo Switch ytters dåligt

 

1 2 Switch

Jag har aldrig någonsin lämnat tillbaka ett spel som jag har köpt, men detta funderar jag starkt på att lämna tillbaka! Alltså att betala 500 kr för detta spel, som mest känns som ett test-demospel. 1 2 Switch är alltså 26 stycken så små spel utan utveckling, som borde följt med konsolen vid köp. Jag har ärligt bara spenderat 20-30 minuter med det, men det räckte känns det som. Jag ska låta barnen få testa spelet ikväll och se om dom får ut någon njutning av det annars är det raka vägen tillbaka till butiken!

Är Nintendo Switch en bra konsol: JA

Är Nintendo Switch värd att köpa? Ja, men om jag vore en vanlig privatperson hade jag väntat några månander tills den har mognat och fler spel har kommit.